A honlapunkon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. A hírlevél és a kapcsolatfelvétel szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására (név, telefonszám e-mail cím). Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

  • Hozzánk kerülő személyes adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.
  • A részünkre tudatosan átadott személyes adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
  • Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
  • A birtokunkba került személyes adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
  • Weboldalunk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram – ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.

Honlapunk linkeket tartalmaz más weblapokra is. Semmilyen módon nem vagyunk felelősek más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.

Comments are closed.