Szervezetfejlesztés

Cégünk elkötelezett amellett, hogy segítse a szervezeteket abban, hogy kiaknázzák teljes potenciáljukat a folyamatos változások és kihívások világában. Szakértő csapatunk egyedi, személyre szabott megközelítésekkel támogatja a szervezeti kultúra fejlesztését, a vezetői készségek bővítését, és a csapatok teljesítményének optimalizálását.

Fő célunk, hogy elősegítsük a pozitív változásokat, javítsuk a munkahelyi légkört, és hozzájáruljunk ügyfeleink üzleti sikeréhez. Innovatív eszközökkel és módszertanokkal dolgozunk, hogy a szervezetfejlesztés minden aspektusát lefedjük, a stratégiai tervezéstől a végrehajtásig.

Szervezetfejlesztés folyamata:

  • Diagnózis alapú, interjúkkal alátámasztott módszertan
  • Komplex megoldások a vezetőfejlesztésben
  • Stratégiai szintű megoldások a kiegyensúlyozott munkahelyi légkör megteremtésében, munka-magánélet egyensúly létrehozása
  • Sustainability – Fenntartható fejlődés
  • Személyre szabott tervezés és kivitelezés, egyéni, ügyfélcentrikus hozzáállás

A lojalitás, a teljesítmény növelése érdekében egyéni, teljes szervezetre ható megoldásokat kínálunk alapos átvilágítás, diagnózis készítése után. Nem a magunk terveihez igazítjuk a vevői igényeket, hanem a vevői szükségletek alapján dolgozzuk ki fejlesztési javaslatainkat, amiket a piacon fellelhető módszertani skálák ötvözetéből dolgozunk ki. Folyamatos (kompetencia) fejlesztéssel, monitorizálással, konzultációkkal, mentoringgal, shadowinggal, és coaching folyamatokkal biztosítjuk a hosszú távú együttműködést – legyen szó kis-, közép- vagy nagyvállalatról, állami, önkormányzati vagy magánpiaci szektorról.

Szervezetfejlesztési és integrálási folyamatok támogatása coachinggal és képzéssel

Back to top of page